The best anchovies from the Cantabrian Sea are transformed into spheres that not only preserve all their flavor, but improve it. Besides, they reduce their calories and sodium (salt) content.
Allergens: It contains fish.
Packaging: Vacuum-packed in glass jar.
In 25, 50, 100 and 340 g glass jar.
Con un rodillo aplana las rebanadas de pan hasta que queden bien planitas y finas. Después, unta el pan con una capa de salsa tártara...
Coloca una lámina de hojaldre sobre una superficie plana y corta en 8 círculos iguales. Extiende una base de salsa de tomate sobre cada hojaldre....
Cuece el cabracho con el puerro, la zanahoria y sal al gusto durante 30 minutos. Después, escurre el pescado y desmígalo quitándole las espinas. Por...
Disuelve la levadura desmigada en el agua templada. Agrega la sal y el aceite y remueve. Pon la harina en un bol grande y, en...
40 years of experience investing in innovation,
gastronomic quality and excellence.
+34 968 693 727 | info@eurocaviar.es | www.eurocaviar.es
Polígono Industrial “Los Torraos”. Calle Valencia, 1. 30563 Ceutí, Murcia. España Calle de Triana, 53. 28016 Madrid. España
EUROCAVIAR S.A. has participated in the ICEX-Next Export Initiation Programme, with the support of ICEX and the co-financing of European ERDF funds. The aim of this support is to contribute to the international development of the company and its environment.
© 2023 Eurocaviar. All rights reserved. Designed by Grupo AJA
© 2023 Eurocaviar. Todos los derechos reservados.