Logo Besphere

VEGAN CAVIAR

THE TASTE OF THE SEA, IN A PLANT-BASED VERSION

Discover a unique gourmet experience with our Vegan Caviar, made exclusively from plant-based, vegan-certified ingredients.
Each sphere captures the essence of the sea with a subtle, salty, marine touch that evokes traditional caviar — without any animal-derived ingredients.

This innovative product is designed for those seeking an ethical and delicious alternative, without compromising the pleasures of sophisticated cuisine.

With its elegant, spherical presentation, it enhances any dish by adding texture, color, and rich flavor.

Certificación Vegano

MORE INFORMATION

Allergens: Does not contain

 

Packed in glass jars, sealed with a twistoff vacuum lid.

In 50 and 200 g formats.

No destiñe

Colour does not
fade, improving the
presentation of all
types of dishes

Low in calories.
Gluten free.

Se puede cocinar

You can cook it,
without loss of colour,
flavour or texture.

No congelar

Do not freeze. Keep
between 2º C and
25º C. Once opened,
keep refrigerated and
consume before within
10 days.

semiconserva

Preserved.
Pasteurised.

optimized_RECETA-CAVIAR-VEGANOR

Vasitos de pepino y Caviar Vegano de Eurocaviar

PREPARACIÓN Decora el pepino cortando la piel longitudinalmente Córtalo en rodajas gruesas y vacía para formar unos vasitos Llena cada...

RecetaLingote

Ajo blanco con hueva de mújol, uva y quisquilla en semisalazón.

ELABORACIÓN: PARA EL AJO BLANCO: PRESENTACIÓN: Cortar la hueva Lingote de Mar en rodajas gruesas, colocar en plato sopero acompañado...

RECETA-SRIRACHApng-min

TORTITAS DE ATÚN CON SRIRACHA ESFERAS PICANTES

PREPARACIÓN En un bol, mezclar el queso crema con el atún escurrido hasta obtener una pasta cremosa. Agregar Sriracha en esferas al gusto,...

RECETA PATO V2-min

MAGRET DE PATO AL OPORTO Y FRAMBUESA EN ESFERAS

PREPARACIÓN MAGRET: Cocemos y pelamos la patata. Pasamos por el pasapuré. Calentamos junto a la mantequilla y la sal. Reservamos....